Popularni kombinovani tretmani pomoću botoksa i dermalnih filera

Popularni kombinovani tretmani pomoću botoksa i dermalnih filera

Kombinovani tretmani su tretmani sa više područja koji rade zajedno kako bi stvorili određeni izgled. Ovo bi moglo da bude vraćanje izgubljenog volumena kako biste izgledali 10 godina mlađe, balansiranje brade i nosa kako biste stvorili savršeno izbalansiran profil ili kreiranje 3D definicije i strukture da biste dobili onaj isklesani modelski izgled o kojem ste oduvek sanjali. Ovo i još mnogo toga može se postići uz pomoć kozmetičkih injekcija.

Formiranje jagodične kosti, botoks-podizanje obrva i filer/botoks

Ovo je jedan od naših najpopularnijih kombinovanih tretmana. Ova kombinacija se generalno koristi za oponašanje modelskog isklesanog izgleda stvaranjem obrnutog trougla ili konture u obliku slova „V“. Mladalačke, visoke jagodice u kontrastu sa užim donjim delom lica, zajedno sa podizanjem obrva koje otvara oči i formira klasično ženstveno zakrivljene obrve stvaraju veoma poželjan izgled koji često traže naši klijenti.


Botoks za vrat, DAO botoks i marionetski filer

Vrat je jedan od najvećih pokazatelja starosti, ali se često zanemaruje kada je u pitanju borba protiv starenja. Pametni klijenti shvataju da nije samo lice ono na šta treba obratiti pažnju kada je u pitanju održavanje mladalačkog izgleda i odlučuju se za vrat i platizmalni botoks, koji se često naziva Nefertitijev lifting vrata. Ovo, zajedno sa podizanjem mišića depresor anguli oris ,kao i punilo marionetnih linija, su suptilne, ali veoma efikasne promene koje se mogu napraviti da osveže nečiji izgled bez drastične promene u celokupnom obliku lica.


Filer za bradu i nos

Balansiranje profila je bez sumnje naš najtraženiji kombinovani tretman. Mnogi ljudi se osećaju nesigurno u pogledu svog bočnog profila i često pretpostavljaju da je jedini način da se ovo popravi kroz hiruršku proceduru. Stručnim injekcijama dermalnog filera i u bradu i u nos, možemo postići savršeno izbalansiran profil, izgladiti izbočine u nosu i izgraditi slabu bradu. Injekcije u bradu takođe mogu izdužiti lice i stvoriti estetski prijatniju bradu u obliku slova V koja takođe daje iluziju vitkijeg lica.


Perioralni botoks i pušački punilac

Ova kombinacija je fantastična opcija za one koji žele da osveže područje usta bez punjenja usana, omogućavajući neverovatno prirodan rezultat. Male količine botoksa se mogu ubrizgati u mišiće orbicularis orisa koji okružuju usne i odgovorni su za valovite linije oko usta. Ove injekcije će opustiti mišiće i stoga izgladiti područje. Nakon 2 nedelje da ove injekcije počnu da deluju, dermalni filer se može dodati u površinske linearne niti iznad usana kako bi se vratio prirodan volumen ovoj oblasti bez dodirivanja samih usana. Ova kombinacija tretmana deluje posebno dobro za klasične linije pušača ili karmina.