Preobrazite svoj osmeh pomoću providnih proteza

Preobrazite svoj osmeh pomoću providnih proteza

Da li ste jedan od miliona odraslih koji su nesrećni, samosvesni i posramljeni zbog vašeg osmeha? Mnogi ljudi, nažalost, ceo život provode pokrivajući usta kada se  smeju ili pričaju – osećaju se zaglavljeni jer godinama ne žele da nose metalne proteze za odrasle ili su zabrinuti da bi druge korektivne procedure za ispravljanje zuba mogle biti previše invazivne ili preskupe .


Ali to više ne mora da bude ovako... sa ovim tretmanom sada postoji veoma efikasno, bezbedno, pristupačno i praktično nevidljivo rešenje koje se može uklopiti u vaš životni stil.


Jasan način za ispravljanje zuba za samo šest meseci

Koristi se par providnih alajnera koji se oblikuju prema tačnom obliku vaših zuba pomoću 3D kompjuterske slike. Ovi alajneri su toliko udobni za nošenje da ćete uskoro zaboraviti da su tu – oni su takođe nevidljivi kada se nose i tako nema neprijatnosti koja dolazi sa nošenjem velikih metalnih proteza.


Alajneri se mogu ukloniti za jelo, piće, pranje zuba i čišćenje koncem, ali se inače nose neprekidno. Svakih dve nedelje, aligneri se zamenjuju sledećim parom u nizu, tako da se vaši zubi polako pomeraju i ispravljaju bez bola ili nelagodnosti. Upotreba alajnera vrši kontrolisanu silu na zube: u različitim fazama procesa, samo određenim zubima će biti dozvoljeno da se pomeraju. Tako je ceo proces postepen, kontrolisan i bezbolan.